home :: Sponsoring

Sponsoring

Enline Internet Solutions voert een actief communicatie- en marketingbeleid om het merk 'Enline' een hoge bekendheid en positieve uitstraling te geven. Sponsoring is daarvoor een uitstekend instrument. Enline Internet Solutions profileert zich mede dankzij het sponsorbeleid als een internetbedrijf met een solide reputatie, een regionale verankering en een open, transparante cultuur van werken.

Enkele voorbeelden van sponsoring zijn:

Parelloop

De Parelloop werd in 1989 opgericht en heeft in deze relatief korte periode al een rijke historie opgebouwd. Het evenement is een van de Topsport Events van de provincie Limburg. Prestatief heeft de Parelloop TOP RUN een prominente plaats op de wereldkaart ingenomen, zeker nu tijdens de laatste editie van de Parelloop, op 29 maart 2009, door Micah Kogo een nieuw wereldrecord is neergezet met een tijd van 27.01 minuten. Enline Internet Solutions is reeds vele jaren trouwe sponsor van dit sportieve evenement.

Bezoek de website

Mountainbike Sport Organization

Enline is een van de hoofdsponsoren van MTBSO.

Bezoek de website

Limburg Open

Vanaf het eerste moment draagt Enline Internet Solutions hét schaakevenement van Limburg een warm hart toe.

Bezoek de website

BCO | Business Club Onderbanken

Sinds de oprichting van Business Club Onderbanken (BCO) is Enline sponsor. BCO is de vereniging van nagenoeg alle ondernemers in de gemeente Onderbanken die met name werkzaam zijn in de horeca- en recreatiesector, zakelijke dienstverlening en detailhandel.

Bezoek de website