missie-doelstelling-strategie.png
home :: Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Enline is een dienstverlener op het gebied van hosting, webhosting en het realiseren van technische internet oplossingen. Tot het dienstenpakket behoort onder andere het vertalen van een grafisch ontwerp naar een functionele website op basis van een Content Management Systeem (CMS) zoals Joomla of WordPress. Ook het (door)ontwikkelen van interactieve applicaties in de programmeertalen PHP en MySQL behoort tot het full-service dienstenpakket.

Naast het bedienen van onze eigen relaties werken we veelal voor grafische bureau's waarvoor we vaak het door hen gerealiseerde webdesign vertalen naar een gebruiksvriendelijke, eenvoudig zelf te beheren website of webwinkel.

Door middel van up-to-date technische kennis, ruim 15 jaar ervaring en een ongekend hoog serviceniveau kunt u er op vertrouwen dat de realisatie van uw webproject bij ons in goede handen is.

 

Missie

Het technisch realiseren en onderhouden van gebruiksvriendelijke internet oplossingen.

Doelstelling

Duurzame, gezamenlijke groei realiseren.

Strategie

Met passie en succes vooruitlopen in het bedenken en ontwikkelen van intelligente, creatieve en effectieve internet oplossingen door aandachtig te luisteren naar opdrachtgevers en de markt.

Kernwaarden

De wijze waarop Enline Internet Solutions in de wereld staat, wordt bepaald door de kernwaarden: respect, integer, professioneel en transparant. Door voortdurend onze keuzes, beslissingen en uitingen te toetsen aan deze kernwaarden zijn wij verzekerd van een langdurig voortbestaan.